Contact

Wij hopen dat de informatie op deze website u van dienst is geweest bij het krijgen va neen indruk over het beleggen in zilver en het kopen van zilver munten. Wij hebben deze informatie samen gesteld uit vrij op het internet toegankelijke bronnen of deze informatie is ons door derden aangeleverd. Wij stellen uitdrukkelijk dat wij alleen informatie geven en geen beleggingsadvies verstrekken. Als u ons over zilver tientje vragen wilt stellen dan stellen wij het zeer op prijs als u daar het formulier op deze pagina voor gebruikt. Wij kunnen met behulp van uw feedback zilver tientje informatie verbeteren en wellicht aanvullen waar dat nodig is. Het mag duidelijk zijn dat voor de makers van deze site feedback een zeer belangrijk instrument voor het verbeteren van onze dienstverlening is.

Wij streven er naar om alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar om de een of andere reden niet aan toe komen dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Alle informatie op deze website in puur informatief van aard en er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.